Hagi'den çok çarpıcı açıklamalar!

İşte Hagi'den çok tartışılacak ve konuşulacak Galatasaray gerçekleri: "Benim en çok üzüldüğüm nokta beş yıl sonra tekrar geldiğimde Galatasaray'ın küçüldüğünü görmek oldu. Bu beni çok ama çok üzdü. Eski büyük Galatasaray gitmiş; yerine küçük bir Galatasar

Hagi'den çok çarpıcı açıklamalar!

İşte Hagi'den çok tartışılacak ve konuşulacak Galatasaray gerçekleri: "Benim en çok üzüldüğüm nokta beş yıl sonra tekrar geldiğimde Galatasaray'ın küçüldüğünü görmek oldu. Bu beni çok ama çok üzdü. Eski büyük Galatasaray gitmiş; yerine küçük bir Galatasaray gelmiş. Bunun en önemli sebebi bence iç kavgalar.

 

Kulüp içindeki yapılan kavgalar her zaman camialara zarar verir. Ne yazık ki kimse bunu görmüyor. Güçlü olmak için önce kulüp içinde birlik ve beraberlik lazım. Ama gördüm ki Galatasaray devamlı içten yıkılıyor. Buna acilen çözüm bulmaları gerekiyor. Ben kalmışım, gitmişim çok önemli değil; önemli olan Galatasaray'ın büyüklüğü...

 

Misimovic çok terbiyesizdi,Yollamaktan pişman olmadım

 

Küçük boylu Alex iyi oynadığımız derbide adeta bizi tek başına yıktı. Bu da kaliteli oyuncu farkı işte! Rakibimiz bunu da iyi kullandı oysa biz Fenerbahçe derbisinde galibiyeti çok haketmiştik. Misimoviç kaliteli bir oyuncu değil miydi? Onu neden gönderdiniz o zaman? Misimoviç çok sorumsuz bir futbolcuydu. Aynı zamanda terbiyesiz. Ne bana ne de arkadaşlarına saygısı vardı.

 

Antremanlarda herkes çok çalışırken o çok gevşek ve yıldız futbolcu havasında ciddiyetsiz hareketler yapıyordu. Kaybettiğimiz maçlardan sonra kahkaha atıp gülen bir futbolcu benim gözümde sorumsuz biridir. Misimoviç "Garanti para alıyorum" deyip yan gelip yatımak istedi. Ben de buna müsade edemezdim. Pişman da değilim.

 

Galatasaray benim yuvam ne yaptıysam kulübüm için yaptım. Onun yerine 10 numara pozisyonunda Arda'yı düşündüm ama o da şanssız bir şekilde sakatlandı ve bunun acısını çok çektik. Gördünüz işte Arda, Avusturya maçında nasıl oynadı; adeta tek başına maçı kazandırdı. Arda kesinlikle çok yetenekli bir futbolcu onu çok aradım.

 

SOKAĞA ATILACAK PEÇETE DEĞİLİM

Başkan Polat "Gelecek sezon yoksun" deyince ben de hemen ayrıldım

 

Galatasaray'la 1.5 yıllık sözleşme yapmıştım. Ancak başkanımız Adnan Polat'la son görüşmemizde bana "Sezon sonuna kadar kalabilirsin ama önümüzdeki sezon planlarımda sen yoksun" deyince ben de görevi hemen bırakmayı uygun gördüm. Ben asla bir peçete gibi buruşturulup sokağa atılacak biri değilim. Benim ismim Gheorghe- Hagi ve benim bir saygınlığım var.

 

Bu yüzden üzülürek de olsa görevimi erken bıraktım. Yoksa ben her zaman savaşmayı severim. Kolay kolay da teslim olmazdım ama olaylar benim üstümde gelişince savaşabilme imkanı da kalmadı. Karşılıklı saygı çerçevesinde görevimden ayrıldım. Başkan Adnan Polat'a ya da kulüp içinde bir başkasına kırgın değilim. Haksızlığa uğradım ama kimseyi suçlamıyorum. Medya bile her gün beni adeta astı. Oysa biraz saygı beklerdim. Onlar da hep gitmemi istediler ve gittim. Şimdi herkes mutlu olsun ama bunları haketmedim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor