Hagi Trabzon'a üstün olmuştu

Galatasaray’daki ilk teknik direktörlük deneyiminde Fenerbahçe’ye karşı üstünlüğü bulunan Hagi, Kadıköy’den puanla ayrılmayı başarmıştı.Hagi’nin üstün olduğu takımlardan biri de Trabzonspor’du. Genç çalıştırıcı yönetiminde iki defa bu deplasmana giden Asl

Hagi Trabzon'a üstün olmuştu

Galatasaray’daki ilk teknik direktörlük deneyiminde Fenerbahçe’ye karşı üstünlüğü bulunan Hagi, Kadıköy’den puanla ayrılmayı başarmıştı.

Hagi’nin üstün olduğu takımlardan biri de Trabzonspor’du. Genç çalıştırıcı yönetiminde iki defa bu deplasmana giden Aslan, her iki karşılaşmayı da kazanmıştı.

Frank Rijkaard’ın yerine Galatasaray’ın teknik patronu olan Hagi, ilk sınavında Fenerbahçe’yle Kadıköy’de karşılaşmıştı. Genel kanı, Cim Bom’un farklı mağlup olacağı yönündeydi ancak Rumen teknik adam her açıklamasında galibiyet için oynayacaklarını belirtmişti. Hagi’nin Galatasaray’daki ilk teknik direktörlük deneyiminde de ezeli rakibine karşı 2-1’lik üstünlüğü bulunuyordu. Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol sergileyen Sarı-Kırmızılılar, müthiş bir mücadele örneği sergilemiş ve 3 puanı kaçıran taraf olmuştu. Genç çalıştırıcının, Galatasaray’daki teknik direktörlük döneminde üstünlük sağladığı takımlardan biri de Trabzonspor’du.

Şampiyonluktan etti

Hagi’li Galatasaray, 2003-2004 sezonunun 33. haftasında, şampiyonlukta Fenerbahçe’yle kapışan Trabzonspor’la deplasmanda karşılaşmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Necati (2), Murat Erdoğan ve Suat Usta’nın attığı gollerle rakibini 4-2’lik skorla devirerek ve ağır bir darbe vurmuştu. Aslan, 2004-2005 sezonunun

10. haftasında yine Rumen teknik adam yönetiminde Bordo-Mavililer’e konuk olmuş ve Elvir Baliç’in attığı tek golle kazanmıştı.

İmha planı hazır

Önceki akşamki idmanın ardından, Trabzonspor’un Konyaspor’la oynadığı maçı öğrencileriyle birlikte izleyen Hagi, rakibin eksilerini tek tek anlatırken, hücuma hızlı çıkmalarının önemine vurgu yaptı.

Rumen teknik adamın, yardımcısı Tugay Kerimoğlu’yla birlikte Bordo-Mavili ekip karşısında çıkaracakları kadroyu oluşturduğu öğrenilirken, Baros’a son yarım saatte forma vereceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor