Hacısalihoğlu'ndan sert açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'a tepki gösterirken çok sert açıklamalar yaptı. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Hacısalioğlu, Galatasaray’ın Ceyhun ve Selçuk için Servet’in takasını gündeme getirdiğin

Hacısalihoğlu'ndan sert açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'a tepki gösterirken çok sert açıklamalar yaptı. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Hacısalioğlu, Galatasaray’ın Ceyhun ve Selçuk için Servet’in takasını gündeme getirdiğini belli yerlerden teyit ederek öğrendiğini belirterek, “Galatasaray’ın bu iş için serveti olması lazım… Futbolcu Servet değil” dedi.

Sarı kırmızılı takımın yabancı transferi konusundaki başarısızlığını Ali Turan ve Gökhan Zan örneğinde olduğu gibi kapatmaya çalıştığını iddia eden Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bu davranış kulüpler arasında, kapanmaz yaralar açar. Trabzonspor diğer kulüplere benzemez. Sonra bu işi özür dileyerek çözemezler” şeklinde konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu, Aurelio’yu hiç düşünmediklerini; ancak menajerinin bu futbolcunun adını sürekli gündemde tutmaya çalıştığını savundu.

AURELIO, GÜNDEMİMİZDE DEĞİL, OLMAYACAK

Aurelio'nun gündemlerinde olmadığını dile getiren Hayrettin Hacısalihoğlu, "Aurelio’nun menajeri kimdir, bilmiyorum; ama kendisini kutluyorum. Türkiye’nin en başarılı menajeri, daha Fenerbahçe’yle ilgili bu spekülasyonları yarattı; oradan netice alamayınca Trabzonspor’a yöneldi. Türkiye’de kendi oyuncusunu pazarlama adına kamuoyunu çok iyi yönlendiriyor. Bizim Aurelio’yla ilgili ne görüşmemiz, ne de bir düşüncemiz yoktur." dedi.

G.SARAY’IN CEYHUN VE SELÇUK İÇİN SERVETİ OLMASI LAZIM, FUTBOLCU SERVET DEĞİL!..

Galatasaray'ın talip olduğu Ceyhun ve Selçuk konusunıa da değinen Hayrettin Hacısalihoğlu, "Galatasaray’ın bizden Ceyhun ve Selçuk’u alabilmek için serveti olması lazım. Oyuncu Servet değil. Parasal servet. Mukavalesi devam eden bir oyuncunun verilip verilmeyeceğine Trabzonspor karar verir. Başka oyuncuların transferinde Galatasaray bu tarz etik olmayan davranışlar sergiledi, aynı şeyi Trabzonspor’a yapamaz. Ceyhun ve Selçuk’a karşı Servet’i teklif ettiklerini belli yerlerden teyit ettirdim. Son derece yakışıksız. Sporun dostluk centilmenlik ve barış fikirlerine sekte vuracak iki camianın arasını açacak gelişmeler bunlar." ifadelerini kullandı.

BİZ HİÇBİR KULÜBE BENZEMEYİZ BU İŞİ ÖZÜR DİLEYEREK KAPATAMAZLAR!

Galatasaray'a sert açıklamalarına devam eden Hacısalihoğlu, "Galatasaray, yabancı oyuncu transferindeki başarısızlığını bu yöntemlerle kapatmaya çalışıyor. Ali Turan ve Gökhan Zan’ın alınması gibi şimdi de Selçuk’u, Ceyhun’u gündeme getirerek transfer başarısızlığını kapatmak istiyor. Galatasaray’ın bu tavrı bize dokunursa biz başka hiçbir kulübe benzemeyiz. Sonradan bunun özrünü lafla kapatamazlar." dedi.

PANTELIC VE GLOWACKI BİTMEDİ

Hacısalihoğlu, Pantelic ve Glowacki transferlerinin de bitmediğini söylerken, "Görüşmelerimizin sürdüğü birkaç tane oyuncu var; bunlar da o oyuncuların içerisinde, belli bir süre daha bekleyeceğiz." ifadeleriyle sözlerini bitirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor