Hacısalihoğlu TS'yi ziyaret etti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor'u ziyaret ettiler.Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiyle görüşen Hacısalihoğlu ve beraberindekiler, bordo-mavili ekibe ligin ikinci yarısınd

Hacısalihoğlu TS'yi ziyaret etti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor'u ziyaret ettiler.

Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiyle görüşen Hacısalihoğlu ve beraberindekiler, bordo-mavili ekibe ligin ikinci yarısında başarılar dilediler.

Trabzonspor Yönetim kurulunun önemli hamleler yaptığının altını çizen Hacısalihoğlu, “Başarılarınızın devamını diliyoruz. Başlangıcınızdan bu yana başarı grafiğiniz hep yukarı çıkıyor. Bu da tüm Trabzonsporluları memnun ediyor. Sadece moralmen değil ekonomik olarak da olumlu şekilde yansıyor. Biz bunu piyasadan çok rahat anlayabiliyoruz. İnsanların yüzü gülüyor. Bütün dileğimiz bu başarının bundan sonra da devam etmesi. Atılan adımları yakından takip ediyoruz. Hepsinin çok olumlu olduğunu düşünüyoruz. Yönetim kurulu olarak sizleri kutlamak istedik” dedi.

Başkan Sadri Şener ise ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “TTSO, ülkenin en eski odalarından bir tanesi. Bu önemli bir özellik. Trabzon geçmişte medeniyetlere ev sahipliği yapmış ancak küçük bir kent. Ekonomisi çok iyi değil. Kulüp olarak alacağımız başarılı sonuçlarla turizme ve ekonomiye katkı sağladığımızı düşünüyoruz. İnşallah bu yıl yakaladığımız trendle yıl sonunda mutlu sona ulaşıp şehrimize yenilikler yaşatmak istiyoruz. Ayrıca yönetim kurulu olarak gelecek nesle iyi bir kulüp, kendi kendine yeten bir kulüp bırakmak istiyoruz. Tüm bunların yanında sizlerin desteğini hep yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor