Hacıosmanoğlu'nu kim yanılttı?

Başkan Sadri Şener’in Aralık kongresi için adaylık sürecini başlatmasının ardından yönetimi ağır sözlerle eleştiren eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ortaya attığı iddialara yönetim kurulundan  belgeli cevap geldi.Yönetimi şok ifadelerle su

Hacıosmanoğlu'nu kim yanılttı?

Başkan Sadri Şener’in Aralık kongresi için adaylık sürecini başlatmasının ardından yönetimi ağır sözlerle eleştiren eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ortaya attığı iddialara yönetim kurulundan  belgeli cevap geldi.

Yönetimi şok ifadelerle suçlayan Hacıosmanoğlu’nu  yönetim kurulu bugün resmi internet sitesinden belgelerle yalanladı.

Nuri Albayrak yönetiminin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu Yerel Karadeniz gazetesinde Sadri Şener yönetimini şu sözlerle suçlamıştı:

Alanzinho'nun bonservis parasının Gürcistan üzerinden gittiğini ve bu paranın neden direk Norveç’e gönderilmediği sorusunu soran Hacıosmanoğlu, “Şener ve ekibi Trabzonspor’u kullanıyor” demişti. Hacıosmanoğlu ayrıca teknik direktör Şenol Güneş’in, Makukula’yı istemesine rağmen yönetimin kara paranın aklandığı ülkelerin başında gelen Ukrayna'dan Jaja'yı almasının mantıklı bir açıklamasının yapılmasını da istemişti.

Bordo mavili ekibin yönetimi şok suçlamalarda bulunan Hacıosmanoğlu’nu belgelerle yalanlarken  bir çok soruyu da gündeme getirdi.

Trabzonspor yönetimi 3 ayda bir  bağımsız denetim kuruluşu olan alman şirketi Deloitte-DRT tarafından, denetlenirken eski başkan yardımcısı mesnetsiz ve dayanıksız bu suçlamayı neden yaptı.

Trabzonspor ‘un istifa eden asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun görevdeyken defalarca  ‘’Trabzonspor’un mali tablosunu kulübe üye yada eski yönetici isteyen gidip sorgulayabilir defterlere bakabilir” şeklinde açıklama yapmasına rağmen eski başkan yardımcısı kulübe gidip bu defterlere baktı mı?

Görevdeyken önce başkanı ile sonra asbaşkanı ile defalarca karşı karşıya gelen ,yaptığı açıklamalarla Türkiye’de nerdeyse  kavga etmediği bir kurum kalmayan eski başkan yardımcısı Hacıosmanoğlu görevi gereği sorumlu davranması  gerekirken böyle kulaktan dolma bilgilerle yönetime nasıl böyle ağır bir eleştiri getirebildi.

Yeter artık Trabzonspor'a zarar vermeyelim:

Yeter artık reklam peşinde koşmak için milyonların onunla sevindiği onunla üzüldüğü bu kulübe zarar vermeyelim. Trabzonspor'da geçmişte olan konumumuz hürmetine kulaktan duyma laflarla bir camiayı karalamaya çalışmayalım. Trabzonspor'da tönetimler gelip geçicidir, dün siz vardınız bugün yoksunuz. Yüce Trabzonspor delegesi aday olduğunuz taktirde belki yarın size de bu görevi yeniden verir, tabi yıpratmalar sonucunda ortada bir Trabzonspor kalırsa, küçük hesaplaşmaların peşinde koşarken ortada bir Trabzonspor bırakırsak.

Herkes Trabzonspor'a karşı sorumludur,

yanlış ve hata yapılmışsa, gizli işler çevrilmişse bunların hesabı basında şov yaparak değilde bilgi ve belgelerle ispatlanarak asıl sorgulanması gereken mercilerde yapılmalıdır. Bizce Tasvip edilmemekle birlikte kulübün üyeleri müracaat etmeleri halinde tüm belge ve bilgileri alma özgürlüğüne sahipken bu tür kulaktan dolma bilgilerle hareket ederken en azından geçmişte görev yaptığımız ve bir dönem başkanlığına aday olduğumuz kurumu küçük düşürmeyelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler