Güzelleşirken mikrop kapmış!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma dünkü maçta son anda kadrodan çıkarıldı.Yapılan açıklamada, son idmanda arka adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amacıyla kadroya alınmadığı belirtilmişti. Ancak işin iç yüzü sonradan anlaşıldı. Q7 güzel

Güzelleşirken mikrop kapmış!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma dünkü maçta son anda kadrodan çıkarıldı.

Yapılan açıklamada, son idmanda arka adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amacıyla kadroya alınmadığı belirtilmişti. Ancak işin iç yüzü sonradan anlaşıldı. Q7 güzelleşeyim derken, mikrop kapmıştı.

Uzayan kaşlarını aldırmak için kuaföre giden Portekizli yıldızın burada mikrop kaptığı ortaya çıktı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Quaresma önceki akşam yapılan idmanda kas çekmesi yaşadı. Dün yapılan kontrollerinde her hangi bir kanama veya yırtık yoktu. Ancak ağrıları olduğunu dile getirdi. Zaten iki gündür bağırsak enfeksiyonu yaşadığı için serum alıyordu. Oyuncunun ağrıları ve vucüt yorgunluğunu göze alan hocamız Schuster, dinlendirilmesine karar verdi” dedi.

Kulüp doktoru böyle söyledi. Ancak yönetimin yaptığı araştırmanın sonuçları farklı çıktı. Son idmanda herhangi bir darbe almayan ve sorun yaşamayan Quaresma'nın gittiği güzellik salonunda kaşlarını aldırırken mikrop kaptığı ve bu yüzden halsiz düştüğü bilgilerine ulaşıldı. Bu olayın teknik direktör Schuster'den saklandığı öğrenildi.

Kayıp 20 puan
Beşiktaş'ın, Trabzonspor yenilgisiyle iç sahadaki puan kaybı 20'ye çıktı. Siyah beyazlılar, ev sahibi takım sıfatıyla ligde oynadığı 13 maçtan sadece 5'ini kazanırken, 4 kez yenildi, 4 kez de eşitliği bozamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor