Guus Hiddink alay konusu oldu!

Moldova maçı sonrası Hollanda'yı beğenmeyen tecrübeli hocaya, ülkesinden yanıt geldi: Bizi eleştireceğine, çalıştırdığı takımın durumuna baksın. Şimdiden işleri zora soktu. Ay-Yıldızlılar’da eleştiri oklarını üzerine çeken Guus Hiddink ile ülkesi, adeta d

Guus Hiddink alay konusu oldu!

Moldova maçı sonrası Hollanda'yı beğenmeyen tecrübeli hocaya, ülkesinden yanıt geldi: Bizi eleştireceğine, çalıştırdığı takımın durumuna baksın. Şimdiden işleri zora soktu.

 

Ay-Yıldızlılar’da eleştiri oklarını üzerine çeken Guus Hiddink ile ülkesi, adeta dalga geçti. Tecrübeli teknik adam Hollanda’nın, Euro 2012 Elemeleri’nde Moldova’yı 1-0 yenmesi sonrasında Sport Week adlı dergiye, “Hollanda’nın futbolunu sıkıcı buldum. Defansif oynuyorlar. Açıkçası bu Hollanda’ya yakışmıyor. Rakipleri yıldırmak için sahaya çıkıyorlar. Total futbol oynayan ülkemizde bu durum, çok üzücü” diyerek ağır eleştirilerde bulunmuştu. Ama Hiddink’in Türkiye ile önce Almanya sonrasında da Azerbaycan’a kaybetmesi, Portakallar’ın ise ezici bir oyunla İsveç’i 4-1’le geçmesi, eleştirileri onun üzerine yönlendirdi.

 

‘Yerden yere vuruluyor’

İsviçre önünde ortaya konan futbolun ardından Hollanda’daki yorumcular, tecrübeli çalıştırıcıya yüklendi. Yapılan açıklamalarda, “Hiddink, ülkesiyle ilgili eleştiride bulunurken, çalıştırdığı takımın durumuna bakmalı. Hollanda çok iyi oynadı. Hiddink ise işleri zora soktu. Türkiye’de şimdiden yerden yere vurulmaya başlandı” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor