Guti'de Engin gibi tişört giydi

Trabzonspor Eskişehir maçında Teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınırken tepki gösteren Engin Baytar, Bu konuda 24 Kasımda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklamasında giydiği ve üzerinde Naomi Campell'in fotoğrafının bulu

Guti'de Engin gibi tişört giydi

Trabzonspor Eskişehir maçında Teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınırken tepki gösteren Engin Baytar, Bu konuda 24 Kasımda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklamasında giydiği ve üzerinde Naomi Campell'in fotoğrafının bulunduğu tişört olay olmuştu.

Yıldız futbolcunun tişörtü Dolce&Gabbana'dan 200 dolara satın aldığı ve bu tişörtlerin de Naomi Campell'in meslek hayatının 25. yılı anısına Dolce&Gabbana tarafından hazırlanarak gelirinin de selden zarar gören Pakistan'a gönderilmek üzere mağazalarında satışa sunulduğu öğrenildi.

Bu defa da Beşiktaşlı Guti aynı tişörtle medyanın önüne çıktı. Engin’den sonra Guti de tişörtle Pakistan’a yardımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor