Guti ortalığı birbirine kattı!

Guti ve Ersan Gülüm'ün Reina'da sabaha kadar süren eğlencesi yine olaylı bitti. Aşırı alkollü olan İspanyol yıldız gazetecilere saldırdı. Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti önceki gece yine ortalığı birbirine kattı. Reina takım arkadaşı Ersan Gülüm ve kız

Guti ortalığı birbirine kattı!

Guti ve Ersan Gülüm'ün Reina'da sabaha kadar süren eğlencesi yine olaylı bitti. Aşırı alkollü olan İspanyol yıldız gazetecilere saldırdı.

 

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti önceki gece yine ortalığı birbirine kattı. Reina takım arkadaşı Ersan Gülüm ve kız arkadaşları ile birlikte eğlenen Guti mekan çıkışı gazetecilere saldırdı.

 

Kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere küfürler eden Guti yağan yağmura rağmen aracından inip önce bir televizyon kanalının kameramanına saldırdı.

 

Daha sonra gazetecilerle tartışan Guti, İngilizce küfürler etti. Oldukça alkollü olan Guti'yi arkadaşları yatıştırmakta zorluk çekti.

 

Guti'nin yanında buluna bir arkadaşı da gazetecileri tehdit ederek görüntülenmemesi için gazetecilerin objektiflerini zorla tutarak fotoğraf çekimini engelledi.

 

Hızlı bir şekilde kız arkadaşları ile arabalarına binen Guti ve Ersan Gülüm hızla evlerinin yolunu tuttular

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler