Güneş'ten ilk 11'e ince ayar!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, kendi sahalarında ağırlayacakları Bursaspor karşısında, ufak çaplı bir revizyon yapması bekleniyor. Güneş, 2 haftadır ilk 11'de şans verdiği Alanzinho'nun yerine Ceyhun'a, Glowacki'nin yerine ise Egemen'i oynat

Güneş'ten ilk 11'e ince ayar!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, kendi sahalarında ağırlayacakları Bursaspor karşısında, ufak çaplı bir revizyon yapması bekleniyor. Güneş, 2 haftadır ilk 11'de şans verdiği Alanzinho'nun yerine Ceyhun'a, Glowacki'nin yerine ise Egemen'i oynatması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularını, gerek saha içinde gerekse de saha dışında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, kadroda ise ince bir ayara gidiyor.

Yapılan antrenmanlarda hücum ve savunma organizasyonları üzerinde duran teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor takımını oyuncularına ezberletti. Antrenman öncesi yapılan toplantılarda oyuncularına Bursaspor'u anlatan deneyimli teknik rakibin artı ve eksi yönlerini oyuncularına aktardı. Ligin geri kalan bölümünde ise neler yapmaları gerektiğini ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Güneş, deplasmanlarda iyi maçlar çıkartan güçlü rakibi karşısına farklı bir kimlikle çıkmaya hazırlanıyor.

Antrenmanlarda, futbolcular teknik direktör Şenol Güneş'in isteklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Hırslı olduğu gözlenen oyuncular arasında tercih yapacak olan deneyimli teknik adam Galatasaray maçında sahaya sürdüğü ilk 11'de değişiklik yapması bekleniyor. Bursaspor maçı öncesinde Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Piotr Brozek'in oynayıp-oynamayacağı maç günü belli olacak olurken, bu oyuncunun oynamama ihtimali karşısında ise Güneş, Cale'yi hazır tutuyor. Glowacki'nin, yerine ise kart cezası biten Egemen oynayacak.

Sonrada girdiği maçlarda Trabzonspor'a büyük bir katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun ise bu maçta yedek soyunması bekleniyor. İstatistiklerine bakıldığından oyuna sonradan giren bir Alanzinho'nun takıma daha çok katkı sağladığını dikkate alan deneyimli teknik adam Alanzinho kozunu sonradan kullanmayı planladığı öğrenildi. Güneş'in bu oyuncunun yerine ise orta sahada Ceyhun Gülselam'a forma verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler