Güneş'ten Hakan'a transfer teklifi

Ziyaret sırasında Hakan Şükür'e "Formayı giymeye hazırmısın" diyen Şenol Güneş, olumlu yanıt aldı. Hakan Şükür 9 numaralı formayı kimin giydiğini sorarak, "Hocam Umut Bulut'un forması olmasın sonra ayıp olur" dedi. Bunun üzerine Şenol Güneş, "Teofilo giyi

Güneş'ten Hakan'a transfer teklifi


Ziyaret sırasında Hakan Şükür'e "Formayı giymeye hazırmısın" diyen Şenol Güneş, olumlu yanıt aldı. Hakan Şükür 9 numaralı formayı kimin giydiğini sorarak, "Hocam Umut Bulut'un forması olmasın sonra ayıp olur" dedi. Bunun üzerine Şenol Güneş, "Teofilo giyiyordu ama o gitti. Seni hazırlayalım oynarsın" cevabını verdi. Eski futbolcu Hakan Şükür, malzemelerini getirmediğini ifade ederken, Şenol Güneş, "Seni biraz geç transfer ettik ama olsun bize faydan olur" diye konuştu. İkilinin şakalaşmaları antrenmanda neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Bu sırada Güneş, Feyyaz Uçar'a da transfer teklifi yaptı ve "Feyyaz senin gibi bir oyuncu arıyoruz" dedi.
Antrenman sırasında Hakan Şükür'ün gözüne takımın otobüsünde yer alan futbolcuların resimleri takıldı. Hakan Şükür, Şenol Güneş'e "Hocam sizin resminiz niye yok" diye sorması üzerine, Güneş, "Otobüsteki resimleri bende takip edemiyorum. Sürekli değişiyor. Gelen giden çok. Ben otobüste yokum ama hepsi beni temsil ediyor" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor