Güneş'ten ciddi uyarılar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından kamuoyunda şampiyonluğu garantilemişler gibi bir hava estirilmesi üzerine oyuncularına ciddi uyarılırda bulundu. Futbolcularıyla sık sık toplantılar yapan deneyim

Güneş'ten ciddi uyarılar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından kamuoyunda şampiyonluğu garantilemişler gibi bir hava estirilmesi üzerine oyuncularına ciddi uyarılırda bulundu. Futbolcularıyla sık sık toplantılar yapan deneyimli teknik adam, sorumlulukların arttığını ve daha ciddi bir şekilde çalışmalarını gerektiğini belirtti.

Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına ciddi uyarılar yapıyor. Milli takımdan dönen oyuncularında antrenmanlara katılmasıyla birlikte taktik ağırlıklı çalışmalar yapan Bordo-mavili takımda, deneyimli teknik adam yakalanan havanın bozulmaması için işi sıkı tutuyor.

Galatasaray ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından, kamuoyunda şampiyonluğu garantilemişler gibi bir hava estirilmesinin son derece yanlış ve takıma zarar vereceğini düşünen Şenol Güneş, Milli Takımlardan dönen oyuncularının da yer aldığı toplantıda önemli uyarılarda bulunarak, "Şu anda elde edilen başarı sizin başarınız. Övgü dolu sözleri hak ediyorsunuz ama futbolda dün yoktur bugün vardır. O yüzden biz çalışmalarımızı aynı direç ve inançla ciddi bir şekilde sürdürmeliyiz. Bugünkü ortamdan herkes mutlu. Bunun devam etmesi ve bozulmaması için diğer maçlarda gösterdiğimiz çalışma azmini ve kazanma isteğinin üzerine katarak yolumuza devam etmeliyiz" diye konuştu.

Her rakibe saygı duymaları gerektiğinin altını çizen deneyimli teknik adam, "Ligde yaşananları hep birlikte görüyoruz. Az hata yapan takımlar maçları kazanıyor. Küçük-büyük ayrımı yapmak doğru değil. Her maç 3 puan, Hiç bir rakibinizi küçümsemeyin. Kimin ne yaptığına bakmadan kendi performansımızı artırarak, iyi işler yaparak yolumuza devam etmeliyiz. Bunun sonunda aldığımızın sonuçların bizi nereye götüreceğini hep birlikte göreceğiz. Futbolda göremediklerinizi, hayal ettiklerinizin daha sonra gerçeğe döndüğünü görebilirsiniz ama bu çok çalışmaktan ve sabırlı olmaktan geçer" dediği öğrenildi.

"MİLLİLER TEBRİK EDİLDİ"

A Milli Futbol Takımının Hollanda ile oynadığı karşılaşmanın ardından, Ay-Yıldızlı formayı giyen Trabzonsporlu futbolcular, Umut, Burak, Selçuk ve Engin'e takım arkadaşlarından kutlama telefonları alırken, antrenmanda ise yönetim kurulu tarafından tebrik edildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Genel Sayman Mahmut Aksu, Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çoşkun Çebi ile Özer Bayraktar, A Milli Takım başaralı bir performans ortaya koymasına rağmen sahadan yenik ayrılsada, Milli forma altında ortaya koydukları performans ile başaralı olan Bordo-mavili oyuncuları tebrik ederek kutladılar.

"COLMAN DÖNÜYOR"

Bursaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arjantinli oyuncu Eskişehirspor maçında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde formasına kavuşacak. Polonyalı oyuncu Glowacki de doktor kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor