'Güneş'ten büyük destek gördüm'

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Teofilo Gutierrez, sezon başında teknik direktör Şenol Güneş'in büyük desteğinin takımda kalma kararında çok büyük etkisi olduğunu söyledi. Trabzoncell abonesi olan taraftarların sorularını yanıtlayan Gutierrez, Trabzonspor

'Güneş'ten büyük destek gördüm'

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Teofilo Gutierrez, sezon başında teknik direktör Şenol Güneş'in büyük desteğinin takımda kalma kararında çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

Trabzoncell abonesi olan taraftarların sorularını yanıtlayan Gutierrez, Trabzonspor'a gelirken hedefinin Kolombiya liginden daha zor ve mücadeleci bir lig olan Türkiye liginde saygıdeğer bir oyuncu statüsünü yakalamak ve mümkün olan en yüksek sayıda gol atmak olduğunu belirterek, ''Şükürler olsun ki bu sezon goller gelmeye başladı ve umarım gerisi de gelecek. Ben profesyonel bir oyuncuyum, daima takımıma en büyük katkıyı sağlamak zorundayım. Teknik ekibimizin ve takım arkadaşlarımın sayesinde zor günleri geride bıraktım ve formumu yakaladım'' dedi.

 

Teofilo, bir taraftarın, ''Sezon başında Trabzonspor'dan gitmeye kararlıydın. Kalmanda Şenol Güneş'in etkisi oldu mu'' sorusu üzerine, ''Hocamız, zor zamanlarımda bana verdiği destekle yeniden ayağa kalkmamı ve toparlanmamı sağladı. Şüphesiz ki onun bu büyük desteğinin, kalma kararımda çok büyük bir etkisi oldu'' yanıtını verdi.

 

 

Trabzonspor'da en büyük hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu vurgulayan Teofilo, şöyle devam etti:

''Şampiyon olabileceğimize yürekten inanıyorum. Şimdiye dek oynadığımız birçok maçta inanç ve azmimizi ortaya koyduk ve taraftarımızın da desteğiyle şampiyonluk hayalimizi gerçekleştireceğiz. Daima belirli bir düzeyde oynar ve sıkı bir şekilde çalışmaya devam edersem gol kralı neden olmayayım? Daha önceki takımım Junior'da gösterdiğim üst düzey performans ve bunu takiben Kolombiya Milli Takımı'na seçilmem, kariyerimdeki en önemli dönüm noktasıydı.''

İleride Inter, Milan veya Barcelona forması giymek gibi isteğinin olduğunu kaydeden Teofilo, takımda en iyi anlaştığı arkadaşının ise Gustavo Colman olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler