Güneş'ten Bursa öncesi açıklama

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Öncelikle  Ali Tandoğan’a tekrar geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bu oyuncunun bir an önce tekrar yeşil sahalara dönmesini beklediğinin altını çizen Güneş, “Futbo

Güneş'ten Bursa öncesi açıklama

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Öncelikle  Ali Tandoğan’a tekrar geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bu oyuncunun bir an önce tekrar yeşil sahalara dönmesini beklediğinin altını çizen Güneş, “Futbolda her türlü sonuç olabilir ancak bunların hiç biri insan sağlığından önemli değildir. Biz bir an önce Ali Tandoğan’ın eski sağlığına kavuşarak formasını giymesini diliyoruz” diye konuştu.

Hafta sonu herkesin gözünün Bursaspor’la yapacakları mücadelede olacağını dile getiren tecrübeli teknik adam beklentilerini şöyle sıralarken:

“Öncelikle dostluğun kazanacağı bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip edeceği maçta amacımız izleyenlere güzel bir futbol seyrettirmek. Fair – Play ruhunun öne çıkacağına inandığım bu karşılaşmada hak edenin kazanması futbol adına en güzel temenni olacaktır. Beklentimiz tamamen bu yöndedir”  görüşüne yer verdi.

 

Galatasaray'ın eksik yönlerini öğrencilerine anlatarak takımını liderlik koltuğuna taşıyan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şimdi de futbolcularıyla Bursaspor'un analizini yapıp liderliği sürdürmenin planlarını yapıyor. Sahada neler yapılması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam "Lider olmak önemli değildir, önemli olan onu korumak ve orada kalmaktır" diyerek zorlu maç öncesi oyuncularını motive ediyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş ise Galatasaray zaferi yaşayarak liderlik koltuğuna oturan oyuncularını Bursaspor maçına kafa olarak hazırlamaya çalışıyor.

Antrenmanlar öncesi oyuncularıyla bir araya gelen deneyimli teknik adam, rakip hakkında yaptığı analizleri oyuncularına anlatarak neler yapılması gerektiği konusunda fikirlerini söylüyor. Rakibin eksik yönlerini iyi bilip buna göre hareket etmeleri gerektiğini anlatan Güneş, sahada isteklerinin yerine getirilmesi konusunda temkinlerde bulunuyor. Zaman zaman da hayattan örnekler veren Güneş, oyuncularını rahatlatıyor.

 

 

"LİDER OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL, ÖNEMLİ OLAN LİDER KALMAKTIR"

Güneş'in oyuncularıyla yaptığı toplantılarda üzerinde durduğu konuların başında ise liderlik geliyor. Bordo-mavili teknik adam, oyuncularına, "Lider olmak önemli değil. Önemli olan lider kalmaktır. Lidere daha çok baskı vardır. O yüzden daha çok çalışmalıyız ve ileriye doğru eksiklerimizi gidererek devam etmeliyiz. Trabzonspor'da her zaman şampiyonluk potansiyeli vardır. Her zaman buna uygun olarak hareket etmiştir. İlkeli, prensiplere saygılı, cesur ve farklı bir takım olmalıyız" dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor