Güneş'ten 50 dakikalık toplantı

Trabzonspor, hafta sonu Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesi futbolcularla tesisler içerisinde 50 dakika süren bir görüşme yaptı. Bu görüşmede oy

Güneş'ten 50 dakikalık toplantı

Trabzonspor, hafta sonu Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesi futbolcularla tesisler içerisinde 50 dakika süren bir görüşme yaptı. Bu görüşmede oyuncularından tamamen Beşiktaş maçına odaklanmalarını isteyen Güneş'in performansında düşük olan oyuncuları da uyardığı öğrenildi.

Daha sonda sakatlığı bulunan Engin dışındaki tüm futbolcular antrenmana katıldı. Bordo- mavili futbolcular antrenmanda koşunun ardından kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler