Güneş''Rakibin direncini kırdık''

Trabzonspor teknik direktörü Güneş mükemmel olmamalarına rağmen maçı alma hırsı ile bir maça çktıklarını ve 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek "Kasımpaşa bizim maça çok hıslı hazırlandı. Oyuna başlarken onların hırsını kırmaya çalıştık ve

Güneş''Rakibin direncini kırdık''

Trabzonspor teknik direktörü Güneş mükemmel olmamalarına rağmen maçı alma hırsı ile bir maça çktıklarını ve 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek "Kasımpaşa bizim maça çok hıslı hazırlandı. Oyuna başlarken onların hırsını kırmaya çalıştık ve iyi oynamamamıza rağmen sahadan farklı galip ayrıldık" dedi.

Geçmişte çok acı dersler aldıklarını söyleyen Güneş "Bie Antalya ve Manisa maçlarından ders aldık. Bunları hep göz önünde bulundurduk. Kasımpaşa'nın içinde bulunduğu durumuda değerlendirerek önce direncini kırdık sonra galip geldik. Alınan galibiyette taraftarın da etkisi çok fazla, futbolcularımı ve taraftarlarımızı kutluyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor