Güneş'in listesinde Tekke de var

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken İstanbul’da bir toplantı yapılacağı öğrenildi.Trabzonspor’da transferde yaşanan sessizlik sürerken 10 Haziran’a kadar bir hareketlilik görünmeyecek gibi.Geçen yılki kadrosunu Stoper, orta saha ve santrafor mevk

Güneş'in listesinde Tekke de var

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken İstanbul’da bir toplantı yapılacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da transferde yaşanan sessizlik sürerken 10 Haziran’a kadar bir hareketlilik görünmeyecek gibi.

Geçen yılki kadrosunu Stoper, orta saha ve santrafor mevkilerine transfer yaparak güçlendirmek isteyen Bordo-Mavili kulüp kurmayları İstanbul’da toplanıyor.

Başkan Sadri Şener, Genel Sayman Mahmut Aksu ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in katılacağı toplantı da Şenol Güneş ile bilgi alışverişi yapılacak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun da Trabzon’dan İstanbul’a giderek toplantıya katılabileceği de gelen bilgiler arasında.

Güneş Alternatiflerini söyleyecek:

Gol sorununun çözümü için Ajax’ın sırp golcüsü Panteliç ile bir görüşme yapan Teknik Direktör Güneş, bu oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediği cevabını aldıktan sonra alternatiflerini bugün yapılacak toplantıda yönetime sunacak.

Alternatifler masaya yatırılıyor:

Panteliç transferinin gerçekleşmemesi üzerine alternatif golcü adaylarını transfer komitesine sunacak olan Güneş’in listesinde spor kamuoyunda konuşulan isimlerin dışında sürpriz isimlerde olabileceği tahmin ediliyor.

Güneş’in listesinde Rapid Vien’in golcüsü Jelaviç, Fenerbahçe ile sorunları olan Semih Şentürk ve Kayserispor’dan ayrılan Makukula’nın dışında yeni sürpriz isimlerin de olabileceği tahmin ediliyor.

Tekke Sürprizi gerçekleşebilir:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol güneş’in Fatih Tekke ile ilgilendiği ve bu futbolcunun Trabzonspor’a gelmesinin sürpriz olmayacağı haber61.net okurlarına duyurulmuştu.

Devre arasında Trabzonspor’a transferi kamuoyunda dile getirilen daha sonra Rubin Kazan’a transfer olan Fatih Tekke’nin gönlü hala Trabzonspor’da

Rubin Kazan’da istediği ortamı ve huzuru bulamayan Tekke’nin Trabzonspor’a gelmesini  Şenol Güneş’in de çok istediği  iddia ediliyor.

Bilindiği gibi Rubin Kazan 1 Haziran’da Almanya’da hazırlık kampı ile çalışmalara başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor