Güneş'in kararına saygı duyuyorum

Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara, bu sezon kendileri için tek yolun yaklaşık 30 yıldır beklenen şampiyonluk olduğunu söyledi.Yattara, teknik direktör Şenol Güneş'i çok sevdiğini ve verdiği kararlara saygı duyduğunu da dile getirdi. Trabzon'da çok

Güneş'in kararına saygı duyuyorum

Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara, bu sezon kendileri için tek yolun yaklaşık 30 yıldır beklenen şampiyonluk olduğunu söyledi.

Yattara, teknik direktör Şenol Güneş'i çok sevdiğini ve verdiği kararlara saygı duyduğunu da dile getirdi.
 

Trabzon'da çok rahat ve mutlu bir şekilde yaşadığını belirten Yattara, "Çok iyi ve sempatik insanlarla birlikteyim. Çok mutlu ve rahat bir şekilde yaşıyorum. Benim için her şey yolunda gidiyor. Trabzon küçük bir şehir ve sadece futbol yaşanıyor. Bizlerde futbolu düşünüyoruz. Oynuyorum veya oynamıyorum ama her zaman takım arkadaşlarımı motive etmek için çabalıyorum. 8 yıldır Trabzonspor'dayım ve bu takımı gerçekten çok seviyorum. Her şeyi bu takım da kazandım. 30 yıla yaklaştı ve bu takım şampiyonluk
görmedi. Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bizim için busene tek yol var o da şampiyonluk. Eskisi gibi iyi başlayıp yarı yolda bırakmayacağız. Bu sezon iyi başladık ve sonuna kadar gitmek istiyoruz" dedi.
Kendisini gösterebilmesi için oynaması gerektiğini dile getiren Gineli yıldız, "Bu sene 90 dakika maç oynamadım. Ben oynamak istiyorum. Kendimi gösterebilmem için oynamam lazım. Bundan dolayı biraz sıkılıyorum ama yapacak bir şey yok kararı hocamız veriyor. Şenol Güneş'i çok seviyorum ve verdiği kararlara saygı duyuyorum" diye konuştu.
Çok kaliteli ve iyi oyunculara sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Yattara, "Ben çok çalışıyorum. Formayı hocam hemen verecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum. Herkes formayı alabilmek için mücadele ediyor. Herkes ilk 11'de başlamak istiyor. Ama sonuçta kararı hoca veriyor" şeklinde konuştu.
Bu arada Yattara, bu sezon 12 maçta forma giyerken bunların sadece 6'sında ilk 11'de başlama fırsatı yakaladı. 582 dakika sahada kalan oyuncu sezona iyi başlamasına rağmen yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle yedek kulübesine çekildi. Burak Yılmaz'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Bucaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkarken gösterdiği performans ile de geçer not aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor