Güneş'in ilk yarıdaki hedefi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, lig yarışının tümü hızı ve yoğunluğuyla devam ettiği bu süreçte öncelikli hedeflerinin ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin Aralık ayı sayısındaki yazısında,

Güneş'in ilk yarıdaki hedefi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, lig yarışının tümü hızı ve yoğunluğuyla devam ettiği bu süreçte öncelikli hedeflerinin ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin Aralık ayı sayısındaki yazısında, her şeye rağmen sonuçlara bağlı kalmak istemediklerini belirterek, "Zoru başardığınız zaman işler kolay görünüyor ancak o zaman da yaptıklarınız basite alınıyor. Eğer bu anlayışı aşabilirsek daha güçlü bir kulüp haline geliriz. Bizim için asıl önemli olan takımın hedefe yürümesidir. Hepimiz işimize "önce takım sonra ben" diye bakmalıyız. Oyuncuyu değil takımı sahiplenmeliyiz. Sahadaki anlayışımız da bu çerçevede şekilleniyor. Takım oyunu oynamak amacındayız. Bunları başaracak gücümüz var. Dıştan yapılan motivasyonların olumlu ya da olumsuz katkılarını değerlendirip böyle devam etmek istiyoruz" dedi.

"Uzun ve önemli bir yolda ilerliyoruz" diyen Şenol Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yolda kazanılan ve kaybedilen maçlar, eleştiriler, övgüler olacaktır. Asıl önem taşıyan sorunları nasıl çözdüğümüzdür. Bizler görev adamıyız. İşi yürüten oyunculardır. Başarı onlarındır. Bu nedenle hepsine destek çıkmalıyız. Şu anda takım olarak güven verdiğimiz doğrudur. Sırasıyla maçları düşünüyoruz. Göreve ilk geldiğim dönemlerde yaşadığımız zorlukların büyük bölümünü aşmayı başardık. Hedefler büyük olmalı. Ekonomik, sosyal ve sportif olarak herkes üzerine düşen görevi tam manasıyla yerine getirmeli. Şehrin bütünleşebileceği bir ortam başarının da en önemli anahtarıdır."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor