Güneş’i Kocaman Küçültemez!

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yönelik sürekli açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman Fenerbahçe- Trabzonspor maçında da küçüklüğünü gösterdi. Haftalardır Trabzonspor ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında gazetelere demeç veren

Güneş’i Kocaman Küçültemez!

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yönelik sürekli açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman Fenerbahçe- Trabzonspor maçında da küçüklüğünü gösterdi.

Haftalardır Trabzonspor ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında gazetelere demeç veren Kocaman, Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi Güneş’in yanına gelmedi.

Yaşça Şenol Güneş’ten küçük olan Kocaman Şükrü Saracoğlu’nda yanına gelen Şenol Güneş’in elini sıktı. Şenol Güneş yine büyüklüğünü göstererek Kocaman’ın yanına gitmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor