Güneş'e ayakkabı atan ifade verdi

Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'e ayakkabı fırlatıldığı iddiasına ilişkin bir kişinin emniyette ifadesi alındı. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, 6 Mart

Güneş'e ayakkabı atan ifade verdi

Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'e ayakkabı fırlatıldığı iddiasına ilişkin bir kişinin emniyette ifadesi alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, 6 Martta Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Güneş'e ayakkabı fırlatıldığı iddiasıyla ilgili çalışma başlattı.

Olaya ilişkin ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne çağrılan Menekşe Güngör, yaklaşık bir saat ifade verdikten sonra şubeden ayrıldı.

Güngör, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, konu hakkında konuşmak istemediğini belirterek, "Ayakkabı attım, ancak Şenol hocaya ayakkabı fırlatmadım. Bu kadar abartılacak bir şey değil. Türkiye'nin gündemine oturmuşum, çok saçma bir şey bu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler