Güneş " Yabancı sorunu yaz bozla çözülmez"

Güneş " Yabancı sayısı iyi niyetle alınmış bir karar ama işletimi kötü. Futbolcu yetiştirmezseniz yabancıya mahkum olursunuz

Güneş " Yabancı sorunu yaz bozla çözülmez"
Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş’ten çarpıcı açıklamalar “ Trabzonspor eski teknik direktörü Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş son günlerde yabancı sayısının sınırlandırılması ile ilgili olarak açıklama yaptı. Güneş bu işin yaz bozla halledilmeyeceğine belirterek “   İyi niyetle alınmış bir karar ama işletimi kötü.
 
Türkiye’de maalesef yabancı sayısı konusunda konuşması gereken antrenörler ve sporcular suskun.Yöneticiler onlara bu konuda söz hakkı vermiyor. Yabancı konusunda şunu söylüyorum.Bu iş yaz bozla olmaz.Bu gün yaptım yarın kaldırıyorum demek olmaz.

Türk futbolunda yabancı serbestliğinin bu kadar fazla olmasını doğru bulmadığımı daha önce söylemiştim. Bu konuların şu an tartışılması da tuhaf. Daha önce alınmış bir karar var, neden tartışılıyor? 


Yabancı konusunda şuan bir şey yapmak zor.  Yabancı sayısını nasıl azaltacaksınız. Bu bir süreç içinde işlemeli. Siz sayıyı belirlediniz kulüplerde çok sayıda yabancı aldı. Şimdi tam tersi söyleniyor . Eğer yabancı sayısını sınırlandırmak  isterseniz ,önce planlama yaparsınız ve önceden kulüpleri bilgilendirirsiniz. Bu iş böyle yapılır.Evet bende yabancı sayısının fazla olduğu fikrine katılıyorum. dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler