Güneş, Terim, Denizli bir arada!

Türk futbolunun devleri TSYD seminerinde birarada Türk futbolunun üç dev ismi Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim, TSYD'nin geleneksel seminerinde biraraya geliyor. Türk futbol tarihinin son 40 yılına hem futbolcu hem de teknik adam olarak damgası

Güneş, Terim, Denizli bir arada!

Türk futbolunun devleri TSYD seminerinde birarada Türk futbolunun üç dev ismi Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim, TSYD'nin geleneksel seminerinde biraraya geliyor.

Türk futbol tarihinin son 40 yılına hem futbolcu hem de teknik adam olarak damgasını vurmuş bulunan bu üç büyük isim, futbolumuzun günümüzdeki durumunu değerlendirecek, yeniden yükselme dönemi için düşüncelerini ortaya koyacak. Futbolumuzun dünü, bugünü ve yarınının irdeleneceği 'Neredeydik, Neredeyiz, Nereye?' başlıklı oturumu TSYD Genel Sekreteri Ahmet Çakır yönetecek. 5 ve 6 Ocak tarihlerinde Antalya'da Club Hotel Sera'da yapılacak seminerin yarın saat 10.30'da başlayacak ve devam edecek oturumları Lig Tv ile NTV Spor tarafından naklen yayınlanacak.

TSYD'nin Eğitimden Sorumlu Asbaşkanı Devrim Sağıroğlu'ndan alınan bilgiye göre, seminerin öğleden sonraki bölümünde Dünya şampiyonu sporcularımız Nurcan Taylan, Selçuk Çebi, Gülsüm Tatar ve Bahri Tanrıkulu konuşacak. 'Madalya Avcıları' adlı oturumu TSYD Dış İlişkiler Sorumlusu Murat Ağca yönetecek. İlk günün üçüncü ve son oturumunda ise Devrim Sağıroğlu'nun yöneteceği 'Çilekeşler Ordusu' adlı oturumda TGS Genel Başkanı Ercan İpekçi, Alper Mert, Bahadır Çokişler, Savaş Çorlu gibi isimler sorunları dile getirecek. Seminerin ikinci gününün ilk oturumunda Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener konuşacak. TSYD Başkanvekili Faik Gürses'in yöneteceği oturumda Şener, Bordo Mavili kulüple ilgili çeşitli konulardaki görüşlerini dile getirecek. Bunun ardından Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatı ile ilgili gelişmeler hakkında oyunların koordinatörü Nihat Doker bilgi verecek. İkinci gün öğleden sonraki 'Sporda Şiddet' oturumunda TBMM'de ilgili komisyonun başkanı AKP İstanbul Milletvekili, Prof.Dr. Nazım Ekren, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık konuşacak. Oturumu Tayfun Bayındır yönetecek. Öğleden sonraki ilk oturumda ise 'Uluslararası Futbol hakemliği Alanında Türkiye'nin Yeni Yeri' tartışılacak. Atilla Türker'in yöneteceği oturuma MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile FIFA kokartlı hakemlerimiz Cüneyt Çakır ve Bülent Yıldırım katılacak. Günün ve seminerin son oturumunda Futbolda Marka Değeri masaya yatırılacak. Digitürk Genel müdürü Ertan Özerdem'in yanısıra ekonomi yazarı Yavuz Semerci ve spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Deniz Gökçe'nin yöneteceği oturumda görüşlerini ortaya koyacak. Moderatörlüğünü Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Orhan Ertanhan'ın yapacağı seminerin ikinci gün akşamındaki gala yemeğine Türk Sanat Müziğinin ünlü seslerinden Nurdan Torun renk katacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor