Güneş" Sonuç değil oyun önemli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ''Aldığımız sonuçlardan çok, yaptığımız çalışmalar önemli'' dedi. Güneş, Schalke 04 ile oynadıkları hazırlık maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, önceki hazırlık maçına oranla daha iyi olduklarını bel

Güneş" Sonuç değil oyun önemli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ''Aldığımız sonuçlardan çok, yaptığımız çalışmalar önemli'' dedi.

 

Güneş, Schalke 04 ile oynadıkları hazırlık maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, önceki hazırlık maçına oranla daha iyi olduklarını belirterek, ''Çalışmalarımız sonunda oyuncularımın performansından memnunum. Aldığımız sonuçlardan çok, yaptığımız çalışmalar önemli. Bugün sahada ne yapacağını bilen bir takım görüntüsündeydik. Tüm futbolcular, oyun disiplinine bağlı kaldı. Rakibimiz hazır olmadığı için bugün çok üstün gözüktük. Schalke, henüz hazır durumda değil. Onları zayıf, bizi hazır görmek yanlış olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor