Güneş son taktikleri veriyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş soyunma odasında oyuncularına son taktikleri veriyor.Maçtan bir süre önce stadyuma gelen bordo-mavili oyuncular ve teknik ekip direk soyunma odasına geçtikten sonra Şenol Güneş'e odaklandı. Oyuncular, pür dikkat Gü

Güneş son taktikleri veriyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş soyunma odasında oyuncularına son taktikleri veriyor.

Maçtan bir süre önce stadyuma gelen bordo-mavili oyuncular ve teknik ekip direk soyunma odasına geçtikten sonra Şenol Güneş'e odaklandı. Oyuncular, pür dikkat Güneş'in taktikleri dinlemeye başladı.

Şenol Güneş'in "Bu maçı kazanmalıyız" dediği soyunma odasında oyuncuların kendilerine oldukça güvendikleri ve morallarinin hat safhada olduğu bilgisine ulaşıldı. Güneş'in taktiklerinden sonra bordo-mavili oyuncular ısınmak için bir süre sonra sahaya çıkacak ve burada hocalar eşliğinde ısınma hareketlerine devam edecek. Güneş, oyuncularının ısınma hareketlerinin ardından oyunculara yine son kez taktik vererek, Antalyaspor'un zayıf noktalarını anlatacak.

Ayrıca, Trabzonsporlu taraftarların da maça yoğun ilgi gösterdiği ve oyuncuların henüz stadyuma çıkmış olmamasına rağmen tezahüratlara başlıdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor