Güneş Özkahya için ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 – 1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçı sonrası, penaltıyı es geçtiği iddia edilen hakemle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 – 1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçı

Güneş Özkahya için ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 – 1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçı sonrası, penaltıyı es geçtiği iddia edilen hakemle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 – 1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçı sonrası, penaltıyı es geçtiği iddia edilen hakemle ilgili olarak, "Kimseden yardım istemiyoruz ama bizim oyunumuzu etkilemek isteyenler bunları düşünsün. Biz işimizi yapacağız" diye konuştu.

GÜNEŞ: "OYUNUMUZU ETKİLEMEK İÇİN OLUMSUZLUK YAPMAK İSTEYENLER DÜŞÜNSÜN"
Güneş, Çarşamba günü Beşiktaş ile kupada, Fenerbahçe ile de ligde oynayacakları maçları kazanmak istediklerini belirterek, "Biz her maça çıkıp futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. Hayat devam ediyor. İşimize bakacağız. Maçı kaybettik diye hiçbir şeyi dünyanın sonu olarak görmedik. Kazanınca da her şeyimiz çok iyi demedik. Futbol oynamaya çalışıyoruz ve bunu tüm Türkiye görüyor. Görenler düşünemiyor veya konuşamıyorsa sorun değil. Biz ligde kalan 16 maçı da kaybedebiliriz ama biz futbol oynamaya çalışan ekibimiz. Kimseden hiçbir beklentimiz yok. Hiç kimseden yardım da itemiyoruz. Oyunumuzu etkilemek için olumsuzluk yapmak isteyenler kendileri düşünsün. Biz sadece işimizi yapacağız. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını da kazanmak için oynayacağız" dedi.

"ÜZERİMİZDE LİDERLİK BASKISI YOK"
Tecrübeli teknik adam takımında asla liderlik baskısının oluşmadığını da vurgulayarak, "Bizde liderlik baskısı yok ama bizim dışımızdaki insanlarda var. Bizim dışımızdakiler bize şampiyonluk baskısı yapmak isteyeceklerdir. Ankaragücü'ne puan kaybettiğimiz için sadece üzüntülüyüz. Buda hak ettiğimiz 2 puanı kaybettiğimiz içindir. Futbolda her şeyi doğru yapsan bile yine puan kaybedebilirsin. Bunun örneklerini daha önce bir çok kez gördük. Bundan sonrada böyle olabilir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor