Güneş maç ve Teo için ne dedi

Süper Lig’in 33. Haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek 2009-2010 sezonunu 5. Olarak kapatmayı garantiledi..Maç sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ilk 15 dakika rakibe pozisyon verm

Güneş maç ve Teo için ne dedi

Süper Lig’in 33. Haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek 2009-2010 sezonunu 5. Olarak kapatmayı garantiledi..

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ilk 15 dakika rakibe pozisyon vermeden iyi oynadık. Daha sonra pozisyonlarımız olmasına rağmen oyun güzelliği yoktu, bu güzel taraftarın önünde daha güzel bir futbol oynamalıydık. Bunu alınan kupa sonrası bir rehavet olarak yorumluyorum, ama bu oyun Trabzonspor’a yakışmadı.” Dedi.

Teofilo’nun şanssızlığı ile ilgili kendine yönlendirilen bir soruya Şenol Güneş 2 Çalışan şansını yakalar, Murat çalıştı yakaladı. Teofilo uyum sorununu henuz aşamadı. Olumlu şeyler yapmak istiyor ama fizik kondisyonu düşündüklerini yapmasına izin vermiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler