Güneş: Kupayı Hak Ettik

Maçtan sonra konuşan Şenol güneş şunları söyledi:"Geçmişte kalan hesapları yapmıyoruz. Bu kupa maçıydı başarılı şekilde geride bıraktık. Birimiz kupayı alacaktık biz istedik kazandık. Oyun olarak skor olarak hak ettik. Hatamızdan kaynaklan bir gol yedik.

Güneş: Kupayı Hak Ettik

Maçtan sonra konuşan Şenol güneş şunları söyledi:
"Geçmişte kalan hesapları yapmıyoruz. Bu kupa maçıydı başarılı şekilde geride bıraktık. Birimiz kupayı alacaktık biz istedik kazandık. Oyun olarak skor olarak hak ettik. Hatamızdan kaynaklan bir gol yedik. Oyunun başından sonuna kadar hak ettiğimiz bir maç oldu. Fair-play anlayışını bu maçta gördük. Maç öncesi taraftarlar kardeşçe maça geldiğini gördük. Demek ki böyle maç takip edilebiliyor. Önemli olan dostluğun her tarafta olması. Trabzon'da İstanbul'da da böyle görüntüler olmalı. Sahada da hak eden kazansın.

Gerinin hesabını yapmıyoruz. Bugün bütün oyuncular iyiydi. Yönetimi tebrik ediyorum çok çalıştılar. Oyuncularımız alınların terini ortaya koydular. Hem tempo olarak oyun olarak kazanmayı hak ettiler.

Ligin olumsuzluğunu etkileyen kupayı istememizdi, bunu gösterdik. Trabzonspor'un kupayı çok istediğini ve yüzde yüzünü verince başarılı olduğumuzu gösterdik. Kupa ligdeki başarısızlığı örtmez. Böylesine taraftarı olan olan daha iyi sahaya, tesise ihtiyacı var.
Trabzonspor taraftarı her türlü başarıyı hak ediyor. Onlar bizim gururumuz. Sabırla destek olmalılar, bu takıma sahip çıksınlar. Başarılı ve başarısız olduğu zaman da destek olsunlar. Taraftara layık bir Trabzonspor ortaya çıkarmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor