Güneş: "Kaybetsek bile...”

Güneş: "Kaybetsek bile oyuncularımı kutlardım"Trabzonspor Tenik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor deplasmanında 2-1 kazanarak ayrıldıları maçın ardından liderlik ve zirve hakkında açıklamalarda bulundu."Futbol adına güzel oyun oynayarak kazanmak istiyoruz

Güneş: "Kaybetsek bile...”

Güneş: "Kaybetsek bile oyuncularımı kutlardım"

Trabzonspor Tenik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor deplasmanında 2-1 kazanarak ayrıldıları maçın ardından liderlik ve zirve hakkında açıklamalarda bulundu.

"Futbol adına güzel oyun oynayarak kazanmak istiyoruz. Çok gol atmak ve gol yememek istiyoruz. Manisaspor ilk maçta bizi yendiği oyundan daha iyi oynadı. Atak diyemeyeceğimiz bir pozisyonda golü yedik ve bu bizim için kötüydü ama bunun daha kötüye gitmesine izin vermedik. Oyuncu değişikliğinde acele etmedik yerinde zamanında girmesi gereken oyuncuyu aldık ve oda oyunun kaderini değiştirdi.."

"Manisaspor çok iyi bir takım olmuş ve takım oyunu oynuyor. Onları gönülden tebrik ediyorum. Kalan maçlarında başarılar diliyorum. Bu akşam burada kaybedebilirdik ama ben yinede oyuncularımı tebrik ederdim. Kazanmak için oynadılar, söylenenleri harfiyen uyguladılar. Azimleri ve gösterdikleri performans ile tebriği hakettiler.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor