Güneş ışık saçıyor

Bordo-mavili takıma tekrar dönmesiyle camiaya yeni bir heyecan getiren Şenol Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürürken, Sadri Şener ve yönetimine de ışık saçtı.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2

Güneş ışık saçıyor

Bordo-mavili takıma tekrar dönmesiyle camiaya yeni bir heyecan getiren Şenol Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürürken, Sadri Şener ve yönetimine de ışık saçtı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2008 yılında tekrar Trabzonspor'un başına gelen Sadri Şener'in görev süresi boyunca çalıştığı teknik adamlarla olan farkını hissettiriyor. 4.kez Trabzonspor'un başına gelen Şenol Güneş, Şener'in görevde olduğu süre boyuncu çalıştığı Ersun Yanal ve Hugo Broos gibi teknik adamlarla olan farkını hem saha da hem de saha dışında gösteriyor. Kulüp dışında zamanını, sivil toplum örgütlerini ve spor kulüplerini ziyaret ederek toplumsal mesajlarını vermeye özen gösteren deneyimli teknik adam, sürekli olarak saha sonuçlarına bağlı kalınmayarak doğru yapılan hamlelerin sekteye uğramamasına dikkat ediyor. Kulüp, takım, taraftar ve medya ile birlikte hareket etmeye dikkat eden deneyimli teknik adam birlikteliğin sağlanması adına farklı bir misyonda taşıyor.
 

 

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ FARKI
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, görevde olduğu süre boyuncu Ersun Yanal, Ahmet Özen, Hugo Broos, Ünal Karaman ve Şenol Güneş gibi teknik adamlarla çalıştı. Ahmet Özen ve Ünal Karaman ise yaşanan teknik adam değişikliklerinde görev aldı.

 



ERSUN YANAL DÖNEMİ
Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal döneminde lig ve Türkiye Kupası maçları olmak üzere 62 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 31 galibiyet, 12 beraberlik ve 19 mağlubiyet elde etti. Attığı 86 gole karşılık kalesinde ise 69 gol gördü. Yanal, döneminde Trabzonspor oynadığı 11 derbi karşılaşmasında ise sadece 1 galibiyet alabildi. Yanal, bordo-mavili takımın başında yüzde 49.9'luk başarı ortalaması yakaladı.
Ersun Yanal'ın Trabzonspor Karnesi
O G B M A Y
Toplam: 62 31 12 19 86 69
3 Büyüklere Karşı: 11 1 3 6 8 16

 



HUGO BROOS DÖNEMİ
Trabzonspor, Ersun Yanal ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına alt yapıda görev yapan Ahmet Özen'i getirdi. Yeni sezonda, yeni bir teknik adam ile anlaşmak için çalışmalarına başlayan bordo-mavili yönetim takımın başına Belçikalı çalıştırıcı Hugo Broos'u getirdi. Broos ise Bordo-mavili takımın başında 13 hafta kalabildi. Belçikalı çalıştırıcı döneminde Trabzonspor Lig 'de oynadığı 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Attığı 23 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü.


Broos döneminde Trabzonspor oynadığı iki derbi karşılaşmasını ise kaybetti. Broos, bordo-mavili takımın başında yüzde 39'luk başarı ortalaması yakaladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor