Güneş ilk açıklamayı yaptı

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş 3-1’lik İBB galibiyetinin açıklamasında, Muhteşem bir seyirci topluluğu olduğunu söyleyerek, “Sanırım 60 bin üzerindeydi. Müthiş bir atmosferdi. Kazanmamız gerekiyordu. Rakibin açılıp kapandığını biliyorduk. Fut

Güneş ilk açıklamayı yaptı

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş 3-1’lik İBB galibiyetinin açıklamasında, Muhteşem bir seyirci topluluğu olduğunu söyleyerek, “Sanırım 60 bin üzerindeydi. Müthiş bir atmosferdi. Kazanmamız gerekiyordu. Rakibin açılıp kapandığını biliyorduk. Futbolcularımız zaman zaman sinirlendi. Bizim de eksiklerimiz oldu, rakipte bizim durumumuzu iyi kullandı. Oyuncularımızın biraz eksiği var. İBB çok sert oynadı. Bu bizi üzdü. 2 oyuncu bu nedenle sarı kart gördü. Allahtan kırmızı görmedik. İBB Sertliği biraz azaltırsa iyi bir takım olur. Herkes iyi niyetli ama bu sertlikle bizi değil futbolu rahatsız ettiler. Jaja ve Colman kayıpları bizi olumsuz etkiledi. Ama oyuncudur olur böyle şeyler. Ayrıca Trabzonspor taraftarını aynı şekilde daha coşkulu Avni Aker’e bekliyorum”şeklinde konuştu.

Daha sonraGüneş, şampiyonluğun gündeminde olmadığını sadece önümüzdeki maça bakacağını ifade ederek, “Daha ikinci yarı var. Sivas’ı yenip Manisa’ya yenildiğimiz oldu. Bu nedenle her şey olabilir tedbir alacağız. Önümüzdeki maça bakacağız. Hedefimiz Karabük’ü kazanmak. Şampiyonluk gündemimde yok” ifadelerini kullandı. Ünal hocanın yurt dışına gitmesi konusunda ise, Transfer arayışlarımız var ama benim gündemimde Karabükspor var” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler