Güneş: Herkes hazır olmalı

Trabzonspor’da, Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımı ile yapılan hazırlık maçı yedek oyuncuların hazır olmadığını gösterdi.Teknik Direktör Şenol Güneş, alınan 3-1’lik mağlubiyeti çok fazla önemsemezken, kulübeden gelen futbolcuların performansını ise beğe

Güneş: Herkes hazır olmalı

Trabzonspor’da, Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımı ile yapılan hazırlık maçı yedek oyuncuların hazır olmadığını gösterdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, alınan 3-1’lik mağlubiyeti çok fazla önemsemezken, kulübeden gelen futbolcuların performansını ise beğenmedi.

Milli takım kamplarında bulunan Umut Bulut, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Glowacki, İbrahima Yattara ve hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen kaleci Tolga’nın oynamadığı maçta çok farklı bir 11 sahaya süren Şenol Güneş, yeni kadrosundan istediği verimi alamadı.

Kaleci Bora, Sezer, Tayfun, Cale ve Barış Ataş gibi oyuncuların kendilerini gösteremediği maçın ardından tecrübeli çalıştırıcının futbolculara bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile girdiği liderlik mücadelesinde sürpriz bir sonuç istemeyen ve şampiyonluk yarışı veren bir takımın tüm oyuncularının hazır olması gerektiğine vurgu yapan Şenol Güneş, tüm futbolculardan bir an önce toparlanmasını istedi.

Maç sonunda herhangi bir açıklama yapmayan bordo-mavili takımın teknik patronu, dönüş uçağında ise Başkan Sadri Şener ile kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor