Güneş: Her şey beklediğimiz gibi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında kazanma adına bütün takım oyuncularının savaştığını söyledi.Güneş, 2-0 galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, '

Güneş: Her şey beklediğimiz gibi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında kazanma adına bütün takım oyuncularının savaştığını söyledi.

Güneş, 2-0 galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, ''Çok zor bir rakiple zor maç oynadık. Lig her türlü sonuca açık bir lig. Bugün Konyaspor, Manisa'yı orada yendi. Biz Manisa'ya sahamızda yenildik. Peşin hükümle maçlara bakarsak yanılgıya uğrarız'' dedi

Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında olduğu gibi çok iyi oynadığını ifade eden Güneş, ''Hücumda oyuncu zenginliklerinde sıkıntı vardı. Pino'yu kontrol altına almaya çalıştık. Maçı ikinci yarı ortalarına taşırsak fizik olarak düşeceklerini düşündük. Son maçlarında böyle olmuştu. Bunu kullanmak durumundaydık. Maçı oraya kadar taşıdık. Bugün çok pozisyon üretemedik. Ama kazanma adına bütün takım oyuncuları savaştı. Seyirci desteği önemliydi. Oyuncuları tebrik ediyorum'' dedi.

Şenol Güneş, Galatasaray'ın 10 puan geride olmasına karşın ligde favori takımlardan biri olduğunu kaydederek, ''Arda, Baros gibi oyuncular hücuma zenginlik katacaktır. Şu an 26 puandayız ama ligde şu andaki durumumuz önemli değil. Halen daha eksik görüyoruz. Galatasaray'da ikinci yarıda fizik olarak düşüş olması, sonradan giren oyuncuların hazır olmaması bizim lehimize oldu'' diye konuştu.

Güneş, Bursasporlu futbolcu Ali Tandoğan'ın sakatlığından dolayı büyük üzüntü duyduğunu da ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor