Güneş: Havamız bozulmasın!

Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş ise yakaladıkları olumlu havanın dağılmaması için büyük bir çaba harcıyor.Deplasmanda Sivasspor'u y

Güneş: Havamız bozulmasın!

Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş ise yakaladıkları olumlu havanın dağılmaması için büyük bir çaba harcıyor.

Deplasmanda Sivasspor'u yenerek üç maçlık galibiyet özlemine son veren Trabzonspor'da gözler, Pazartesi günü oynanacak Manisa spor maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren bordo-mavili takımda, yönetim ise teknik heyeti ve oyuncuları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Takımın çalışmalarını yakında izleyen yöneticiler, Şenol Güneş'in takımla ilgili isteklerini anında yerine getirmeye çalışıyor.

Ankaragücü, Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında yaşanan puan kayıpları sonrası deplasmanda Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek üzerindeki baskıyı atıp, büyük bir moral bulan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş yakalanan havanın dağılmaması için büyük bir çaba harcıyor. Oyuncularıyla bire bir ve toplu toplantılar yapan deneyimli teknik adam, ligin ilk yarısında mağlup oldukları Manisaspor'u ciddiye almalarını ve buna göre kendilerine motive etmelerini istedi.

GÜNEŞ: OLUMLU HAVAYI BOZMAYALIM

Güneş'in oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, "Şampiyonluk yarışı gittikçe kızışıyor. Ligde büyük takım küçük takım olmadığını hep birlikte yaşıyor ve görüyoruz. Her maçımız bir final. Manisaspor maçını kazanırsak, Sivasspor maçının almamızın bir anlamı olur. Zor bir dönemden geçiyoruz ve herkesin kendisine çok iyi bakmasını istiyorum. Çok sabırlı olmamız gerektiği ve sinirlerimize hakim olacağımız bir döneme giriyoruz. Saha da mücadelemizi verirken bunu takıma faydalı olacak şekilde yapmalıyız.

Gereksiz görülen kartlar bizi ileride sıkıntıya sokar. Yakaladığımız bu olumlu havayı bozmayalım" dediği öğrenildi.

GÜNEŞ KADROYU ŞEKİLLENDİRİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor maçında sahaya süreceği isimleri de şekillendiriyor. Engin Baytar'ın Manisaspor maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle Güneş'in bu oyuncunun yerine Alanzinho'ya forma vermesi bekleniyor. Sivasspor maçında forma giyen Piotr Brozek'in yerine ise cezası biten Cale ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor