Güneş: Hata olmazsa şampiyonuz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı öncesi oyuncularını motive ediyor. Her antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Güneş, "6 maçta hata yapmazsak şampiyonuz" dedi.  Şenol Güneş idman öncesi sürekli toplantı yapıyor'un devamı 2'i

Güneş: Hata olmazsa şampiyonuz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı öncesi oyuncularını motive ediyor.

 

Her antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Güneş, "6 maçta hata yapmazsak şampiyonuz" dedi.

 

Şenol Güneş idman öncesi sürekli toplantı yapıyor'un devamı 2'inci sayfada...

 

 

 

 

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularıyla sürekli olarak toplantılar yapıyor. Her antrenman öncesi oyuncularıyla yarım saati bulan görüşmeler yapan tecrübeli teknik adam, Bursaspor'u masaya yatırıyor. Oyuncuların adeta beynini yıkayan ve onları bu kritik maça hazırlayan Güneş, "Kalan 6 maçımızı da kazanırsak, şampiyonuz. Bu yüzden hata yapmamalıyız. Rakibimizin ne yaptığına değil, kendimizin ne yaptığına bakmalıyız" dedi.

 

Tüm oyuncularından kalan haftalarda daha sakin ve temkinli olmalarını da isteyen Güneş, "Hızlı ve tempolu oynadığımız zaman daha iyi sonuçlar alıyoruz. Tüm oyuncularımın iyi niyetli mücadelesi olduğunu biliyorum. Daha fazla pozisyon bulup rakibe daha az pozisyon vermeliyiz. Bunu başardığımız taktirde kazanamayacağımız maç yok. Umarım Bursaspor maçında da bunu başarısız" diye konuştu.

 

Bu arada kulüp sitesinden yapılan açıklamalarda da taraftarları ateşleyici mesajlar verilmeye devam ediliyor. Son olarak, "Desteğiniz hiç bitmesin" mesajıyla, Bursaspor maçı öncesi taraftarların önemine vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler