Güneş: Hak ettiğimiz galibiyetti

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Bursa karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Bursaspor galibiyetinin ardından yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:“Çok zor bir maçtı. Zor bir rakiple oy

Güneş: Hak ettiğimiz galibiyetti

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Bursa karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Bursaspor galibiyetinin ardından yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:

“Çok zor bir maçtı. Zor bir rakiple oynadık, yetenekli ve çeşitliliği olan bir takım vardı karışımızda. Golün erken gelmesi oyun anlayışımızda değişikliğe neden oldu. Savunmada kalıp, kontratakla çıkmaya yönelik bir anlayışımız oldu. Bu anlayış bizi sonuna kadar da taşıdı. Rakip çok fazla gelemedi. Hak ettiğimiz bir sonuç oldu.

 

Savaşarak, oyun anlayışına bağlı kalarak oynadık. Oyunu daha çok kontrol edebilirdik ama olmadı. Duran toplardan üstümüze geldi rakip, bana göre bunlardan bazıları da haksızdı. Yüksek topta da rakibi iyi kontrol ettik. Defansta sayımız artınca, ortada top kullanan oyuncu sayımız azaldı ve bu da sıkıntı yarattı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler