Güneş: Fenerbahçe takılacak

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Konya, G.Saray ve Bursa önünde puan kaybedeceğini söyledi.Güneş, “Kasımpaşa, G.Birliği ve Konya’yı yenersek yarışta öne geçeriz” dedi.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, öğrencilerini yaşanan tartışmalardan uzak tutmak iç

Güneş: Fenerbahçe takılacak

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Konya, G.Saray ve Bursa önünde puan kaybedeceğini söyledi.

Güneş, “Kasımpaşa, G.Birliği ve Konya’yı yenersek yarışta öne geçeriz” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, öğrencilerini yaşanan tartışmalardan uzak tutmak için kolları sıvadı.

Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularıyla yarım saat süren önemli bir toplantı yapan Güneş’in, “Fenerbahçe; Konya, Galatasaray ve Bursa maçlarında mutlaka puan kaybedecektir. Bizim fikstürümüz bu aşamada çok daha avantajlı gibi gözüküyor. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Konya’yla oynayacağız maçlardan 9 puan çıkartırsak, yarışta Fenerbahçe’nin bir adım önüne geçeriz” diyerek futbolcularını motive ettiği öğrenildi.

“BU YOLDAN DÖNMEK YOK”
Beşiktaş maçını kazandıkları için tek tek futbolcularını tebrik eden Güneş, “Hepsinden önemlisi savaşarak kazandığınız için hepinizi tekrar kutluyorum. 10 kişi kaldınız. İki kişilik oynadınız. İşte hep böyle olmalıyız. İnancın zaferini gösterdiniz. Şampiyonluk yolunda bu çok önemli bir aşamadır. Hepinizi alnınızdan öpüyorum Kasımpaşa maçını da kazanmalıyız. Bu yoldan artık dönmek yok” diye konuştu.

Trabzonspor’un hocası, Kasımpaşa maçı içinde uyarılarda bulunup şöyle devam etti: “Sakın hakemle gereksiz tartışmalara girmeyin. İlk yarıda İstanbul’da Kasımpaşa’yı farklı yenmiştik. Bunu kafanızdan çıkartın. Kasımpaşa son haftalarda çok iyi futbol oynuyor. Çok dikkat etmeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor