Güneş Engin ile özel görüştü

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak Çarşamba günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda Ank

Güneş Engin ile özel görüştü

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak Çarşamba günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda Ankaragücü maçında forma giyen futbolcular yenilenme, diğer oyuncularımız ise önce dar alanda pas daha sonra şut çalışması gerçekleştirdiler.

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman sırasında Engin Baytar’la yaklaşık 20 dakika özel olarak bir görüşme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor