Güneş emaneti geri aldı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta sonu itibari ile en çok zirvede kalan teknik direktör yüzde 70'lık başarı grafiği ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu.Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlamasına rağmen ikinci yarıya sıkınt

Güneş emaneti geri aldı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta sonu itibari ile en çok zirvede kalan teknik direktör yüzde 70'lık başarı grafiği ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlamasına rağmen ikinci yarıya sıkıntılı başlayan Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kayserispor maçını 3-3 tamamlaması sonucu liderliği averajla Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Bordo-mavililer Konyaspor'u 1-0 mağlup etmesi ve Fenerbahçe'nin, Bursaspor ile golsüz berabere kalmasıyla birlikte 4 haftalık bir aradan sonra koltuğunu tekrar geri aldı.

Şenol Güneş'in takımı Trabzonspor bu sezon ligde oynadığı maçların 27 maçta 19 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 55 gole karşılık ise kalesinde 21 gol gördü. Ligde 63 puan toplayan bordo-mavili takım ilk sırada yer alıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon itibari ile yüzde 70'lik bir başarı grafiği yakalayarak zirvede yer aldı. Güneş yönetimindeki Trabzonspor 27 haftanın 14. haftasını lider olarak tamamlamayı başararak bu sezon liderlik koltuğunda en fazla kalan
takım oldu.

Trabzonspor'dan sonra ligde 8 hafta Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor liderlik koltuğuna oturan takım olurken Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ise liderlik koltuğuna 5. haftada oturdu. Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman liderlik koltuğuna oturan teknik adamlar oldu. Bu sezon 3 teknik adam dışında liderlik koltuğuna oturan bir başka isim olmadı.

Bu sezon liderlik koltuğun oturan takımlar ve teknik adamlar ise şöyle: 
1. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman
2. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
3. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
4. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
5. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
6. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
7. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
8. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
9. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
10. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam
11. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
12. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
13. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
14. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
15. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
16. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
17. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
18. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
19. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
20. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
21. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
22. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş
23. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman
24. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman
25. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman
26. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman
27. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor