Güneş: ''Disiplinsizliğe taviz yok''

 Konyaspor maçında yapılan hatalar teknik direktör Şenol Güneş’i kızdırdı. Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Konyaspor maçında alınan üç puana sevinirken ortaya konan futbol ise Güneş’i memnun etmedi.Konyaspor karşılaşmasında Egemen ve Umut’u gayre

Güneş: ''Disiplinsizliğe taviz yok''

 

Konyaspor maçında yapılan hatalar teknik direktör Şenol Güneş’i kızdırdı.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Konyaspor maçında alınan üç puana sevinirken ortaya konan futbol ise Güneş’i memnun etmedi.

Konyaspor karşılaşmasında Egemen ve Umut’u gayretli bulan Güneş hem savunmada hem de hücum da yapılan hatalar nedeniyle Galatasaray maçı öncesi futbolcularının dikkatini çekecek.

GOLCÜLERE SERT UYARI

Teknik direktör Şenol Güneş Konyaspor maçının son bölümünde yakalanan yüzdü yüzlük gol pozisyonlarının cömertçe harcanması nedeniyle forvetleri uyaracak. Güneş bazen bencillik bazen final paslarında ki yetersizlikten kaynaklanan pozisyonlar için sert uyarılar yapmaya hazırlanıyor.

DİSİPLİNSİZLİĞE TAVİZ YOK

Konyaspor maçında bazı oyuncuların oyun disiplininden uzaklaşmaları üzerine teknik direktör Şenol Güneş adeta küplere bindi. Hücumda kaptırılan topların ardından bazı oyuncuların savunmaya geç dönmeleri, ya da hiç dönmemeleri üzerine patron Güneş oyun disiplinine sadık kalmayan bu oyunculara sert uyarılar yapmaya hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor