Güneş: Dışarıyı falan bırakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından sahaya konsantre olmalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, camianın motivesiyle 8 final maçından başarılı sonuçla ayrılacaklarını ifade etti.Futbolcularını sadece sahaya odaklanmaları konusunda uyar

Güneş: Dışarıyı falan bırakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından sahaya konsantre olmalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, camianın motivesiyle 8 final maçından başarılı sonuçla ayrılacaklarını ifade etti.

Futbolcularını sadece sahaya odaklanmaları konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, "Her olumsuz tepkiye sahada cevap vermek en doğru şeydir. Biz de bunu yapmalıyız. Kalan 8 maçta en iyi performansımızı ortaya koyup, camiamızın da motivesiyle hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz. Kendi istediklerimizi yaptığımız taktirde, kazanamayacağımız maç yok. Biz sadece kendi işimizi yapalım" diye konuştu.

Tüm oyuncularına kalan 8 haftada özel yaşantılarına biraz daha dikkat etmeleri konusunda uyarılarda da bulunan Güneş, "Kalan haftalarda en küçük hataların bile telafi şansı çok azaldı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor