Güneş: 4 yabancı futbolcu alabiliriz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6 - 7 oyuncuda belirsizlik var, ama takımdan en az 15 - 16 oyuncu bizimle kalacak" dedi.Güneş, takım içerisinde 6 - 7 oyuncuyla yola devam edilip edilmemesi konusunda bir karar verileceğini belirterek, “Kaleci Syl

Güneş: 4 yabancı futbolcu alabiliriz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6 - 7 oyuncuda belirsizlik var, ama takımdan en az 15 - 16 oyuncu bizimle kalacak" dedi.

Güneş, takım içerisinde 6 - 7 oyuncuyla yola devam edilip edilmemesi konusunda bir karar verileceğini belirterek, “Kaleci Sylva'nın mukavelesi bitti. O bizimle olmayacak. Bunu kendisine de söyledik. Rekabet için bir Türk kaleci alacağız. Sözleşmesi sona eren Song'dan ise gayet memnunum. Hem kaptan, hem de oyuncu olarak elinden geleni yaptı. Eğer kalırsa bir yıllık imzalarız. Ama onun yerine düşündüğümüz isimde oldukça kaliteli. Sonuçta Song'un durumu alacağımız oyuncuya bağlı. 6 - 7 oyuncu konusunda belirsizlikler var ama şu anki kadrodan 15 - 16 oyuncumuzun net olarak kalacağını söyleyebiliriz” dedi.

 Genel olarak oyunculardan memnun olduğunu ifade eden Güneş, “İki yabancı oyuncu kesin alacağız ama dörde kadar çıkabiliriz. Song'un durumuna göre bir orta saha, bir forvet, bir sol taraf, bir de stoperde durum tespiti yapacağız. Alınabilecek Türk oyuncuları da değerlendireceğiz. Mevki olarak ana iskelet bu. Cale'nin gidip gitmeme konusunda belirsizlikleri var" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor