Güneş: 3 oyuncu alacağız

İstanbul'da Karadeniz STK'nın düzenlemiş olduğu ödül törenine katılan tecrübeli teknik adam, açıklamalarda bulundu.Takımın ve kendisinin şu anda tatil döneminde olduğunu bu nedenle iyi bir dinlenme dönemi içinde olduklarını kaydeden tecrübeli teknik adam,

Güneş: 3 oyuncu alacağız

İstanbul'da Karadeniz STK'nın düzenlemiş olduğu ödül törenine katılan tecrübeli teknik adam, açıklamalarda bulundu.

Takımın ve kendisinin şu anda tatil döneminde olduğunu bu nedenle iyi bir dinlenme dönemi içinde olduklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Takım olarak ilk yarıyı oldukça iyi geçirdik, dinlenmeyi hak ettik. Oyuncularım ve ben oldukça iyi dinleniyoruz. Çarşamba günü ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Devre arasında takıma yapılması planlanan takviyelerin sorulması üzerine Şenol Güneş, "Bu konuda başkanla görüşmelerimiz sürüyor. Ancak şu anda netleşen bir isim yok. Futbolcular ve kulüpler bazında görüşmeler devam ediyor. Bizim elimizde oldukça iyi bir kadro bulunuyor. Fakat ikinci yarı kadronun alternatifli olması işimizi kolaylaştıracak. Bu nedenle orta sahada, önde ve solda oynayabilecek oyuncu arayışlarımız var. Bu mevkilerde görev yapan oyuncularımızı kadroya dahil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan ilk yarının bitmesiyle birlikte takımdan izinsiz olarak ülkesine giden Jaja ve daha önce ülkesine giden Teofilo'nun durumlarının sorulması üzerine başarılı teknik adam, şunları söyledi:

"Jaja çocuğunun hasta olduğunu belirtti ve izin vermemezi rağmen ülkesine gitti. Kendisine ceza vereceğiz. Zaten kampımıza gelecektir. Ancak Teofilo'nun dönüşü zor görünüyor"

İlk yarıyı lider bitirdiklerini ve takımları üzerinde bir baskı olup olmadığını sorulması üzerine Şenol Güneş: "Bütün oyuncularımız tatilde. Herhangi bir baskı bulunmuyor." diye cevap verdi.

Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin kadrolarını güçlendirdiğinin belirtilmesi üzerine tecrübeli çalıştırıcı, "Rakip diye bir şey yok. Biz herkesi dost olarak görüyoruz. Bir yarış içindeyiz. Bu her zaman böyle devam edecek. Maçlar oynanacak birisi şampiyon olacak. Üç takım düşecektir. Her sene böyle devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor