Güneş 1 ismi daha arıyor!

Jaja, Alanzinho ve Sezer’den hangisi oynayacak. Trabzonspor yarın saat 20:00’da Ziraat Türkiye kupasında Manisaspor’u evinde ağırlayacak. Bordo mavililer Ligde Avni Aker’de yenildikleri Manissapor’u Ziraat Türkiye kupası maçında mağlup ederek ligdeki yeni

Güneş 1 ismi daha arıyor!

Jaja, Alanzinho ve Sezer’den hangisi oynayacak. Trabzonspor yarın saat 20:00’da Ziraat Türkiye kupasında Manisaspor’u evinde ağırlayacak.

 

Bordo mavililer Ligde Avni Aker’de yenildikleri Manissapor’u Ziraat Türkiye kupası maçında mağlup ederek ligdeki yenilginin rövanşını almaya çalışacak. Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, bu maçta sahaya süreceği ilk 11’den 10 ismi netleştirdi. Kampa geç katılan ve antrenman eksikliği bulunan Jaja, Alanzinho ve Colman’ın yanı sıra hazırlık maçlarında şans verdiği Sezer dörtlüsünden kimi oynatacağına henüz karar vermedi.

 

Güneş bu maçta sahaya süreceği ilk 11’de 10 ismi netleştirirken Colman, Jaja, Alanzinho ve Sezer arasında kimi tercih edeceğine bugün yapılacak çalışma sonrası karar verecek.

 

Güneş ayrıca yeni transferden Brozek kardeşlerden Pawel’e maçın skoruna göre sonradan şans vermeyi planlıyor.

 

MUHTEMEL 11

Onur, Serkan, Giray, Glowacki, Cale, Engin, Burak, Sezer, Umut, Yattara, Selçuk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor