GS'ye Terim'den soğuk duş!

Frank Rijkaard'ın yerine göreve getirmeyi düşündüğü ve teklif götürdüğü Fatih Terim'den ret cevabı aldı.

GS'ye Terim'den soğuk duş!

Galatasaray’da Başkan Adnan Polat ile Fatih Terim, saat 14:00’te kritik bir görüşme yaptı. Rijkaard’ın gönderildiğine dair resmi açıklamanın ardından yeni teknik direktör arayışlarına hız veren Polat, takımın başına geçmesini istediği Fatih Terim’den ret yanıtı aldı.

Ankaragücü karşısında alınan 4-2’lik mağlubiyetin ardından Pazartesi günü toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu, “Önemli kararlar aldık. Önümüzdeki günlerde bilgilendireceğiz” açıklamasını yapmıştı. Ve beklenen gelişme bugün gerçekleşti. Resmi internet sitesinden Frank Rijkaard ve yardımcıları ile yolların ayrıldığı açıklandı. Galatasaray’da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, takımın başına geçmesi beklenen en kuvvetli aday Fatih Terim’di.

ÜÇÜNCÜ TERİM DÖNEMİ BAŞLAMADI

NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli, konuk olarak katıldığı 14-16 programında önemli açıklamalar yaptı. Yürekli, Adnan Polat ile Farih Terim arasında saat 14:00’te bir görüşme yapıldığını açıkladı. Ancak görüşmeden beklenen karar çıkmadı. Takımın başına geçmesi istenen Fatih Terim, Polat’ın teklifini ailevi nedenlerden ötürü geri çevirdi.

ŞÜKÜR’ÜN GÖNLÜ ALINDI

Galatasaray’da fotoğraf her geçen an biraz daha netleşiyor. NTV Spor Muhabiri Özgür Buzbaş, Fatih Terim’den önce Hakan Şükür ile biraraya gelen Adnan Polat ve Murat Yalçındağ’ın, Şükür’e herhangi bir telifte bulunmadığını söyledi.

Özgür Buzbaş, Polat-Üstündağ ikilisinin, daha önce sportif direktörlük teklifi yapmalarına rağmen Terim’le görüşmelerin başlaması üzerine Şükür’ün gönlünü aldıklarını ve efsane futbolcu ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler