GS'li başkanın Trabzonspor dileği

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Küçük İstanbul Buluşmaları" programına katıldı. Sefaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda bölgedeki liselerde okuyan 500'e yakın öğren

GS'li başkanın Trabzonspor dileği

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Küçük İstanbul Buluşmaları" programına katıldı. Sefaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda bölgedeki liselerde okuyan 500'e yakın öğrenciyle bir araya gelen Meclis Başkanı Şahin, hem öğüt verdi hem de anılarını paylaştı.

Öğrencilerin spordan, siyasete pek çok sorusunu da cevaplayan Şahin, Galatasaray'ı tuttuğunu ancak bu yıl, Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi. Şahin, "Galatasaray'ın performansından memnun değilim puan tablosunda Karabükspor ile Galatasaray'ın puanları aynı, iyi olan kazansın ama ben bu sene Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum." dedi.

Öğrencilerden birinin, "Meclis'teki kavgaları TBMM televizyonundan izliyoruz siz bu kavgalara ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Şahin, "1995 yılından beri TBMM'deki oturumlar televizyondan veriliyor. Tabii bunlar milletin gözü önünde gerçekleşiyor. Bazen tansiyon yükselebiliyor ve mani olamayabiliyorsunuz. Ama bunlar nadir olaylar gerçekten de son dönemde hem muhalefet hem de iktidar önemli çalışmalar yaptı. Umarım öylesi olaylar bir daha tekrar etmez." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler