GS'de seçim tarihi belli oldu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın, aralarında yaptıkları toplantının ardından açıklama yaptı. Aşkın, Başkan Adnan Polat'ın yarın saat 14.00'de seçim tarihini açıklayacağını söyledi.  -SEÇİM TARİHİ AÇIKLANACAK-"Yönetim olarak aldığımız kararı bi

GS'de seçim tarihi belli oldu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın, aralarında yaptıkları toplantının ardından açıklama yaptı. Aşkın, Başkan Adnan Polat'ın yarın saat 14.00'de seçim tarihini açıklayacağını söyledi.

 

-SEÇİM TARİHİ AÇIKLANACAK-

"Yönetim olarak aldığımız kararı bir kez daha görüştük. Karar seçim doğrultusunda olacağını söyleyeyim. Yarın başkan Adnan Polat seçim tarihini açıklayacak. Seçim en kısa sürede olacak. Kararımızı bu yönde aldık. Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mahkeme felan aklınıza getirmeyin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor