GS'de kimin bileti kesildi!

İşte Ünder’in açıklması; “82. dakikaya kadar planlarımız devam etti. Maçın başında Yekta'nın sakatlanması bizim planlarımızı biraz bozdu. Maça baktığınızda kazanmak için bizim çabamız çok fazlaydı. Biz yakaladığımız fırsatları daha akıllı kullansaydık dah

GS'de kimin bileti kesildi!

İşte Ünder’in açıklması; “82. dakikaya kadar planlarımız devam etti. Maçın başında Yekta'nın sakatlanması bizim planlarımızı biraz bozdu. Maça baktığınızda kazanmak için bizim çabamız çok fazlaydı. Biz yakaladığımız fırsatları daha akıllı kullansaydık daha farklı olabilirdi. Sahada yürüyen bazı arkadaşlar, özellikle de 1 oyuncu bizi 9 kişi bıraktı. Sakatlık, arkasından gelen kırmızı kart bizi çok kötü etkiledi. Ama ben bugünkü oyundan çok memnunum. Biz ne yapmak istediğimizi ne oynamak istediğimizi biraz da olsa anlatmak istediğimi düşünüyorum. Eğer biz bu görüntümüzü devam ettirirsek gereken yerlere mesajımızı vereceğimizi düşünüyorum"

ARTIK PİNO FORMA GİYEMEZ

Maç sonrasında özellikle Pino’ya çok kızan Ünder, "10 kişi kalmış bir durumda sahada dolaşan Pino’ya çok kızdım. Galatasaray formasını giymesini bilen ve yakışan birilerine vermemizin gerektiğini biliyorum. Bundan sonra Pino Galatasaray forması giyemez” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler