G.Saray'da Hagi dönemi bitti!

Galatasaray yönetimi Rumen Teknik Direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak. Yönetim kurulu toplantısının ardından Adnan Polat, "Hagi'yle ilgili radikal karar almadık" demesine rağm

G.Saray'da Hagi dönemi bitti!

Galatasaray yönetimi Rumen Teknik Direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak.

 

Yönetim kurulu toplantısının ardından Adnan Polat, "Hagi'yle ilgili radikal karar almadık" demesine rağmen, daha sonra şok bir kararla Hagi'yle yollar ayrıldı.

 

Başkan Adnan Polat, "Bundan sonra kim gelecek?" şeklindeki soruya ise "Galatasaray teknik direktörsüz kalmaz, birkaç isimle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Mali Genel Kurul'dan sonra teknik direktör arayışlarına başlayacağız" dedi.

 

Galatasaray'ın teknik direktör konusunda da karar kıldığı ve yeni dönemde tercihin yerliden yana olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılar'ın listesinde ise Abdullah Avcı ve Tolunay Kafkas gibi isimler ön plana çıktı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor