G.Saray yönetimi ibra edilmedi

Galatasaray Yönetimi, idari yönden ibra edilmedi.Galatasaray Kulübü'nde merakla beklenen Mali Genel Kurul, saat 10.00 itibariyle başladı ve yaklaşık 9 saat sürdü. Mali Genel Kurulu sonunda G.Saray yönetimi mali açıdan ibra edilirken idari açıdan ibra edil

G.Saray yönetimi ibra edilmedi

Galatasaray Yönetimi, idari yönden ibra edilmedi.

Galatasaray Kulübü'nde merakla beklenen Mali Genel Kurul, saat 10.00 itibariyle başladı ve yaklaşık 9 saat sürdü. Mali Genel Kurulu sonunda G.Saray yönetimi mali açıdan ibra edilirken idari açıdan ibra edilmedi. Sarı-kırmızılı kulübün yeni tüzüğüne göre yönetim idari açıdan ibra edilmediği için 30 gün içerisinde seçimli genel kurula gidilecek. Mevcut yönetimden kimse aday olamayacak.

Mali genel kurul toplantısına kulübün eski başkanları Ali Tanrıyar, Alp Yalman ve Faruk Süren de katılırken, yönetim içinde, “Muhalifler” olarak tabir edilen Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya yönetim masasındaki yerlerini aldılar.

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde başkan adaylığını duyuran Ünal Aysal, genel kurula sarı-kırmızılı eski yönetici Semih Haznedaroğlu ile birlikte geldi. Bir diğer başkan adayı Cemal Özgörkey ve adı başkan adayları arasında geçen Adnan Öztürk de salondaki yerini aldı. Genel kurulu takip edenler arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar da bulunuyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler